nl de
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Camping Nieuw Duinoord Texel

 

Boerderij Nieuw Duinoord is een agrarisch bedrijf dat sinds 2011 ook een minicamping heeft. Onze camping ligt op loopafstand van natuurgebied "de Slufter". En op fietsafstand van natuurgebied "de Muy". Op ongeveer 6 km ligt het strand. Het dorp de Cocksdorp ligt op ongeveer 4 km. Hier vindt u een supermarkt, fietsverhuur en verschillende souvenirwinkels. 

 

 

Campingplaatsen

 

Onze camping op Texel heeft 15 ruime kampeerplaatsen. Iedere plaats heeft een water- en een stroom aansluiting met 10 ampère. De campingplaatsen liggen op een L-vormig veld. Met centraal in het midden een speelplek voor de kinderen. Zo kunt u vanaf uw campingplek de kinderen in de gaten houden.

 

Alpaca's

 

Op ons bedrijf zijn ook alpaca's aanwezig. Als je s ochtends op tijd je bed uit bent, kan je ze misschien wel uit de stal zien komen!! Op onze site is meer te vinden over onze alpaca's.

 

IMG_9438.jpeg   IMG_8459.jpeg  

 

 

Recreatieruimte op Nieuw Duinoord

Onze camping heeft ook een recreatieruimte. Hier kunt u gezellig eten, een boek lezen of spelletjes doen zoals tafelvoetbal of sjoelen. Ook voor de kleinere kinderen hebben we buitenspeelgoed. Zo is er een speelhuisje met 2 glijbanen, schommels, een trampoline (met veiligheidsnet), wip, traptrekkers en een skelter.

 

 

De Slufter Texel

 

Natuurgebied "de Slufter" is op loopafstand van Camping Nieuw Duinoord.