nl de
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Texelse Alpacas

 

Altijd al eens met een alpaca willen wandelen, knuffelen of een alpaca willen verzorgen? Op onze boerderij op Texel bent u daarvoor aan het juiste adres! Ga mee op een ontspannen alpaca wandeltocht door de Texelse natuur, een unieke ervaring voor jong en oud en een onvergetelijk uitje tijdens jullie vakantie op Texel!  

 

Wat gaan we doen?

Boerderij Minicamping Nieuw Duinoord is de enige aanbieder van alpaca wandeltochten op Texel. Op het moment zijn er vijf alpaca’s op de boerderij, waarvan er zelfs één alpaca drachtig. Het arrangement bestaat uit een wandeltocht door het prachtige Texelse duingebied. Per alpaca wandel je met 2 personen (ouder dan 12 jaar)  en de kinderen lopen gezellig mee. U zult merken dat de alpaca’s hele lieve en rustige dieren zijn, die het wandelen en de aandacht heerlijk vinden! De wandeltocht duurt circa een uur. Tijdens en na de wandeltocht is er de mogelijkheid om met de schattige, wollige beestjes op de foto te gaan, ze te voeren en te aaien. Na de wandeling staat er een lekkere kop koffie, thee, chocomelk of limonade met wat lekkers klaar. 

 

Tarieven

Kinderen tot 12 jaar Gratis
Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen  €20,- 


Kinderen tot 12 jaar houden de alpaca's niet zelf vast, maar lopen altijd naast een volwassene die het dier vasthoudt. Uiteraard mogen de kinderen wel met de alpaca’s op de foto, ze voeren en vertroetelen.
Per twee personen loopt er één alpaca mee.

 

Wanneer?

De wandeling is te boeken van dinsdag t/m vrijdag start 9.30 en op zondag start 10.30. Wilt u graag een andere tijd, graag in overleg. Wij raden aan om dichte (wandel)schoenen aan te trekken. Bij ongunstige weersomstandigheden gaat de tocht niet door. Reserveren is noodzakelijk en kan via 06 2020 8084Facebook of Instagram

 

alpaca.jpg alpaca.jpg