nl de
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

-voloTexelse Alpacas

 

Altijd al eens met een alpaca willen wandelen, knuffelen, voeren of leuk mee op de foto gaan? Op onze boerderij op Texel bent u daarvoor aan het juiste adres! Ga mee op een ontspannen alpaca wandeltocht door de Texelse natuur, een unieke ervaring voor jong en oud en een onvergetelijk uitje tijdens jullie vakantie op Texel!  

 

Wat gaan we doen?

Boerderij Minicamping Nieuw Duinoord is de enige aanbieder van wandelen met alpaca's op Texel. Op het moment zijn er zes alpaca’s op de boerderij, waarvan er zelfs één alpaca drachtig. Het arrangement bestaat uit een wandeltocht door de landerijen van de boerderij en het prachtige Texelse duingebied. Per alpaca wandel je met 2 personen (ouder dan 12 jaar)  en de kinderen lopen gezellig mee. U zult merken dat de alpaca’s hele lieve en rustige dieren zijn, die het wandelen en de aandacht heerlijk vinden! De wandeltocht duurt circa een uur. Tijdens en na de wandeltocht is er de mogelijkheid om met de schattige, wollige beestjes op de foto te gaan, ze te voeren en te aaien. Na de wandeling staat er een lekkere kop koffie, thee, chocomelk of limonade met wat lekkers klaar. 

 

Date met alpaca's

De alpaca's ontmoeten, maar geen wandeling willen maken? Dat kan! Reserveer een date met de Texelse Alpaca's. Tijdens de date geeft u de alpaca's eten, mag u met ze op de foto en komt u alles te weten over deze lieve en nieuwsgierige beestjes. Met mooi weer neemt u een kijkje in de wei en bij slecht weer verplaatsen we naar de stal. 

 

Tarieven 

 

Wandeling  

Kinderen tot 12 jaar Gratis

Kinderen vanaf 12jaar en volwassenen 

€20,- 

Date 

Kinderen tot 4 jaar 

gratis
Kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen €5.00


Kinderen tot 12 jaar houden de alpaca's niet zelf vast, maar lopen altijd naast een volwassene die het dier vasthoudt. Maximaal 1 kind (onder 12) per betalende volwassene. Uiteraard mogen de kinderen wel met de alpaca’s op de foto, ze voeren en vertroetelen. Per twee personen loopt er één alpaca mee.

 

Tijdens de date met alpaca's, 2 kinderen per 1 betalende volwassene.

 

Wanneer?

 

Beschikbare datums voor de wandeling:

Mei:

Zaterdag 18 mei 13.30-vol

Zondag 19 mei -vol

Woensdag 22 mei 09.30-vol

Zondag 26 mei 11.30

Woensdag 29 mei-vol

 

Juni:

Zondag 9 juni (1e pinksterdag) 10.30

Woensdag 12 juni 9.30

Vrijdag 14 juni 9.30

Woensdag 19 juni 9.30

Vrijdag 21 juni 15.00

Zondag 23 juni 11.30- plek voor 5 personen

Woensdag 26 juni 9.30

Zondag 30 juni 10.30

 

Juli:

Woensdag 3 juli 9.30

Zondag 7 juli 10.30

Zondag 14 juli 10.30

 

Alvast een datum aanvragen of een andere dag aanvragen is in overleg altijd mogelijk.

Wij raden aan om dichte (wandel)schoenen aan te trekken. Bij ongunstige weersomstandigheden gaat de tocht niet door.(reserveren is gewenst)

 

De 'Date met Alpaca's" is op aanvraag en kan al bij minimaal 2 personen. (reserveren is gewenst)

 

Reserveren is noodzakelijk en kan via 06 2020 8084Facebook Instagram of hnkok@live.nl

 

alpaca.jpg alpaca.jpg