nl de
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Corona update dinsdag 23 februari 2021

Update; de lockdown wordt velengd tot 15 maart 2021. Tot die tijd mogen wij niet open, wel is het mogelijk om onze winkel te bezoeken vanaf dinsdag 2 maart 2021. Dit moet wel op reservering en 4 uur van tevoren aanmelden. 

Ook is het nog steeds mogelijk om cadeaubonnen of alpaca artikelen te bestellen en per post laten bezorgen, op Texel wordt gratis bezorgd.

In ons assortiment hebben we cadeubonnen voor wandelingen en dates te bestellen. Ook knuffels, sleutelhangers en super leuke sokken zijn te bestellen, vraag naar de mogelijkheden via info@nieuwduinoord.nl of 0620208084.

Volg ons op facebook en/of instagram en blijf op de hoogte van ons assortiment en ontwikkelingen.

 

Dit zijn de activiteiten die wij aanbieden, helaas door de lockdown zijn wij gesloten en is de boerderij gesloten voor bezoek en activiteiten.

Texelse Alpacas

 

Altijd al eens met een alpaca willen wandelen, aaien, voeren of leuk mee op de foto gaan? Op onze boerderij op Texel bent u daarvoor aan het juiste adres! Ga mee op een ontspannen alpaca wandeltocht door de Texelse natuur of kom gezellig daten met de alpaca's, een unieke ervaring voor jong en oud en een onvergetelijk uitje tijdens jullie vakantie op Texel!  

 

 

Activiteiten:

 

Bezoek de alpaca boerderij

De alpaca's ontmoeten maar liever geen activiteit boeken? Bezoek dan onze boerderij en kom gezellig in de tuin de alpaca's bekijken, misschien een beetje gras voeren en de perfectie selfie met de alpaca's maken. Bij slecht weer staan de alpaca's binnen op stal.

Vanwege de corona maatregelen kan je niet spontaan langs komen, alles gaat per reservering. Bekijk hieronder de tijdzones en boek voortijdig om teleurstelling te voorkomen. Vanwege de maatregelen boek je een half uur bezoek, dit is met je eigen gezin of gezelschap en met niet meer dan 4 personen. (uitgezonderd je eigen huishouden)

 

Tarief entree

 Kinderen onder 2 jaar  Gratis
 Kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen per persoon  €4.00

 


Wandelen met alpaca's

Boerderij Minicamping Nieuw Duinoord is de enige aanbieder van wandelen met alpaca's op Texel. Op het moment zijn er tien alpaca’s op de boerderij. Het arrangement bestaat uit een wandeltocht door de landerijen van de boerderij en het prachtige Texelse duingebied. Per alpaca wandel je met 2 personen (ouder dan 12 jaar)  en de kinderen lopen gezellig mee. U zult merken dat de alpaca’s hele lieve en rustige dieren zijn, die het wandelen en de aandacht heerlijk vinden! Tijdens en na de wandeltocht is er de mogelijkheid om met de schattige, wollige beestjes op de foto te gaan en te aaien. Na de wandeling staat er een lekkere kop koffie, thee, chocomelk of limonade met wat lekkers klaar. De wandeltocht met nadien koffie duurt ongeveer 1.5 tot 2 uur.

 

Huisregels en tips

Kinderen tot 12 jaar houden de alpaca's niet zelf vast, maar lopen altijd naast een volwassene die het dier vasthoudt. Dit omdat de alpaca van iets kan schrikken en plotseling kan trekken. Maximaal 1 kind (onder 12) per betalende volwassene. Uiteraard mogen de kinderen wel met de alpaca's op de foto. Per 2 personen loopt er één alpaca mee.

Wij raden aan om dichte (wandel)schoenen of laarzen aan te trekken die vies/nat mogen worden, slippers of open schoenen raden wij af. Helaas is de wandeling niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Bij ongunstige weersomstandigheden gaat de wandeling niet door. (reserveren is gewenst) Honden zijn niet toegestaan tijdens de wandeling.

Alpaca's zijn van nature erg vriendelijke dieren, toch kunnen ze wel eens schoppen, deelname van een wandeling is op eigen risico.

 

Tarieven Wandeling

Kinderen tot 6 jaar gratis
Kinderen vanaf 6 tot 12 jaar € 10.-
Kinderen vanaf 12 jaar en volwassene per persoon € 20.-

 

Date met alpaca's

De alpaca's ontmoeten, maar geen wandeling willen maken? Dat kan! Reserveer een date met de Texelse Alpaca's. Tijdens de date geeft u de alpaca's eten, mag u met ze op de foto en komt u alles te weten over deze lieve en nieuwsgierige beestjes. Met mooi weer neemt u een kijkje in de wei en bij slecht weer verplaatsen we naar de stal. Een date duurt ongeveer een half uur/45 minuten.

 

Tarieven Date

Kinderen tot 4 jaar 

gratis
Kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen per persoon € 6.50

 

Huisregels en tips

Wij raden aan om dichte (wandel)schoenen of laarzen aan te trekken die vies/nat mogen worden, slippers of open schoenen raden wij af. Bij ongunstige weersomstandigheden houden we de date op stal. (met uitzondering van storm, dan gaat de date niet door)

Alpaca's zijn van nature erg vriendelijke dieren, toch kunnen ze wel eens schoppen, deelname aan de date is op eigen risico.Honden zijn niet toegestaan tijdens de date's.

Tijdens de date met alpaca's, 2 kinderen per 1 betalende volwassene.(reserveren is gewenst)

 

 

Reserveren is noodzakelijk en kan via 06 2020 8084 of info@nieuwduinoord.nl

Op zondag zijn wij gesloten.

 

alpaca.jpg IMG_9514.jpeg

IMG_9439.jpeg  IMG_2976.jpeg IMG_8459.jpeg